Solnedgang ved halmhytten

Vi satte os oppe ved halmhytten og spiste aftensmad. Der står et bord dér, fast, med en bænk. Når vejret er stille – eller hvis vinden er i øst – så er det een af jordens fredeligste pletter. Dér sad vi så. Dådyrene legede i skellet til frugtplantagen. Harer, måger, krager, lærker, falke, våger og en enkelt ugle, vildgæs og duer, svaner. For ikke at tale om de to legende, musefangende katte. Alle bidrager til et storslået sceneri, allesteds skiftende, aldrig det samme og medfølgende lyd- og duftfil.

Jamen, Kan man ønske sig mere?

Jeg fotograferede, men der skal åbenbart noget andet linsegrej til at fange den store, røde, nedgående sol bag frugttræernes silhuet. På billedet lignede det almindeligt dagslys.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized3 kommentarer

3 thoughts on “Solnedgang ved halmhytten”

  1. Jeg kan vist ikke lokke vores far ud for at spise, selv ikke i denne dejlige forårstid. Naturen har travlt derude, alt grønnes mere og mere. På onsdag går vi efter en længere tur i Zoo, man lover fint vejr. KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s