Høst i april

At tænke sig. En enkel forårsmenu af stort set afgrøder fra haven. Lige nu i april.

1. Ovnbagte rødbeder med timian og hvidløg og Kernegårdesn cidereddike. OK, rødbederne er købte og fra 2007, hvidløgene er økoogisk og importeret fra Holland. Men timian er fra haven og cidereddiken er tappet i går på Kernegården.

2. Tærte med brændenælder, porre, sølvbeder og krydderudter. Masser af krydderurter: Løvstikke, oregano, selleristilk, salvie. Æggene er fra Sue. Mel, smør og youghurt er købt, men alligevel.

3. Havregryndstærte med ny rabarber – ja, den har I set, men man kan jo godt spise den flere gange på et forår.

5 comments

  1. Ja, det er ret utroligt. Jeg havde retterne med til en komsammen i idrætsforeningen, sæsonafslutning å så´n og de var vildt begejstrede. Det er utroligt, sådan en omgang gamle rødbeder og noget ukrudt.

  2. Bliver helt misundelig, har ikke fået rabarber i “100” år, dem kan man ikke få her hvor jeg bor (Mallorca). Har desværre ikke have, men får af og til en kasse med friskhøstet grønt. Vil kigge lidt mere på din blog, kom forbi ved et tilfælde.

  3. Hej Lene, sjovt nok, så er det rabarber, det handler om i dag. Jeg kom lige en tur til Mallorca, der ser vel nok dejligt ud! Jeg har aldrig været der i virkeligheden – men i fotoets og fantasien verden er der heller ikke så tosset. For hvad er virkeligheden, kan man sige, der findes så mange.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s