Timianmarken

Nu blomstrer timian og salvie i det smukkeste flor. Man kan smide sig i timian´en, der er en hel mark fuld – og det dufter. Vi har tynde skumgummimadrasser, som man nemt kan bære ud og smide sig på. Eller en liggestol.

Uhmmmmm……..

Reklamer

3 Comments Add yours

 1. esther vinter pedersen siger:

  Skønt med et billede igen, og så kan man ligefrem dufte det. Sådan en overdådighed af dufte har vi jo ikke, men vi har da lidt salvie og en dusk timian
  KH mor

 2. Staudeanne siger:

  Kan man få opskriften på en timianmark. Jeg har en bakke med noget usselt græs, som jeg i flere år har drømt om at lave til timianmark. Er det bare at begynde plantningen eller skal man gå lidt mere systematisk til værks??

 3. annemoloney siger:

  Da vi anlagde det, som vi dengang kaldte “den kreative mark” såede vi 22 forskellige urter i den bare pløjejord. Solsikke, havre, hør, honningurt, persille, dild, timian, salvie, blodkløver og flere andre. Det blev helt fantastisk, men allerede andet år var der flere af urterne som ikke kom igen. Det er timian og salvie, der har etableret sig permanent. Problemet er, hvis du pløjer hele marken op, så kommer der bare en masse ukrudt sammen med timian´en, jeg tror jeg ville rådføre mig med en mere erfaren. Held og lykke med projektet!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s