Travlhed

For nogen tid siden tog jeg den beslutning at jeg ikke ville have travlt. Det var i forbindelse med at jeg startede mit firma Kroppens Sprog. Jeg talte med mange andre indehavere af mikrovirksomheder – og det gør jeg stadig. Og de havde så travlt. Og det har de stadig. Fred med dét og med dem, jeg VIL ikke have travlt. Jeg nyder livet, der flyder som en strømmende bæk. Det er som en vej, der bugter sig. Det er mig, der bestemmer mit tempo. Gang på gang opdager jeg at det trods mine indre forvisniger alligvel går for hurtigt – og jeg sagtner farten igen, fokuserer på min egen tilstedeværelse i nuet, på kvaliteten frem for kvantiteten. Awareness and compassion – jeg gør det så godt jeg kan.

3 comments

  1. Sikkert en ganske god beslutning dette med ikke at skulle have så forfærdelig travlt. For mig ser det ud, som om de fleste mennesker har vældig travlt, der er også prestige i det. I de små samtaler, man har med sig selv, vil man også gerne kunne fortælle om, hvad man nu har fået udrettet i et bestemt tidsrum, så sover man bedre. Men der skal jo være mening i galskaben.
    KH mor

  2. Pudsigt – nu har jeg kommenteret både din bronzefennikel og din timianmark. Forleden opdagede jeg, at jeg faktisk er den lykkelige ejer af en bronzefennikelmark. Min gamle bronzefennikel stod i mit kuldsejlede køkkenhaveprojekt, som i år er blevet fræset op og blevet til græspl… øh nej bronzefennikelmark. Det ville være blevet et flot syn, hvis ikke ældstesønnen havde kørt det hele over med plæneklipperen i går:-(

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s