Landsbykøkkenet

I snart mange dage har jeg kogt marmelader, chutney´er, æblesmør, blommeketchup, æblesennep – ja, sågar en såkaldt æblegastric. I week-enden var vejret godt og jeg var mange timer i haven med græsslåning og lugning af bede.

Alle de syltede sager skal bruges på lørdag den 6. september, når vores Landsbykøkken på Fejø ser dagens lys – indhyllet i et lille Økologisk Høstmarked hvor vi præsenterer Fejøs Økologi. Der er mange økologer på Fejø sammenlignet med resten af regionen set i relation til areal.

I Landsbykøkkenet skal vi lave mad af lokale produkter. Det har været spændende at afdække, hvad vi har her, lokalt, og udtænke lækre retter af netop dét.

2 Comments Add yours

  1. esther vinter pedersen siger:

    Spændende med alle disse hjemmelavede produkter både til egen husholdning og salg på markedet.
    KH mor

  2. annemoloney siger:

    Det gik utrolig godt med Landsbykøkkenet, både på Fejø og i Onsevig. Så det kommer vi til at se mere af.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s