Ny omgang strik

mohair_2Forleden kom pakken. Det var lykkedes på få dage at få fingre i en farveprøve og så få garnet tilsendt. I dag har jeg betalt regningen, jeg skal ud og rejse langt – og IH, hvor skal jeg bare strikke. Ja, ok, jeg skal også lave andre ting.

Og det er så den bløde lækre danske mohair fra Thorlin Mohair. 75% dansk mohair og 25 % dansk merino. Spundet på Hjelhots Uldspinderi et sted på Fyn. Jamen, det er da bare fantastisk. Farverne er så smulle, jeg har lyst til at købe det hele og aldrig lave andet end at strikke.

mohari_1

Heldigvis har jeg gemt min garnvinde. Jeg tror ikke jeg har brugt den i 8 år – og man siger jo, at det, som man ikke har brugt i to år, det kan man lige så godt skille sig af med. Og jeg har skilt mig af med meget, det er en god proces. Men garnvinden, den fik lov at ligge bagers på reolhylden. Og det er jeg glad for nu, fpr der er 12 bundter garn, som jeg selv skal vinde op.

2 comments

  1. Hvor er det smukt !
    I gamle dage købte jeg garn og karteflor hos Hjelhots Uldspinderi of fik det sendt hjem.
    Dengang havde jeg små børn, der skulle være uldne fra top til tå 🙂 Og jeg syede dukker , der blev fyldt med karteflor- kan stadig huske duften 🙂
    Du skal ud at rejse ? Så vil jeg ønske dig en dejlig tur og du har da det lækreste garn med dig 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s