Hverdage med liv og arbejde

Work is love made visible – siger Eileen Caddy. Jeg genlæser hendes bog “Flight into Freedom” med fornøjelse. At få hverdagen og arbejdet, alle rutinerne, til at gløde og funkle som diamanter – det er bare så skønt, når det lykkes hvad jeg synes det gør mere og mere. I går gik jeg længe ude, klippede lidt pil, prøvede det af på min “top” til brusekabinen – og det er for væskefyldt, jeg kan ikke flette dén type flet med den friske pil, så jeg må sy en top for i år af nogen canvas eller noget presenning eller et gammelt telt. Jeg lugede lidt græs og lidt nælder ud af nogle bede, gik rundt og kiggede, lyttede, snusede – nød det hele i al råkulden og tågen. Det var stille. Ikke en vind rørte sig.

På toppen af bakken sad jeg længe og var bare glad. Enkelt.

Inde igen såede 3 slags chilier af egne frø (fra Birgit, fra Kirsten Tholle og fra en bakke chilier fra købmanden) og en bakke med sommerporrer af købefrø fra Weibulls.

froe

2 comments

  1. kære Anne,
    Skulle lige kikke forbi. Det er nemlig længe siden. Dejligt at høre om Frøsamlerne. Det er en god forening, som vi i Orø Urtehave ikke har magtet at være med i.

    Måske kunne du få lyst til at se i på vor nye blog, som nu er knyttet til hjemmesiden http://www.langdal5.dk.
    Havehilsener fra Hanne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s