Spirer

Ja, foto har jeg ikke i dag. Det er en tåget morgen, men hvem ved, måske klarer det op. I vindueskarmen spirer kålplanterne, som eg såede i søndags. Det er da bare helt utroligt, at de kommer så hurtigt!

Vore æbletræer beskærer vi i år for første gang. De er sat i 1999 og gav sidste efterår æbler nok til hele året. Gennem årene har vi fået god hjælp af dådyrene, men nu hegner vi hvert træ ind og står for beskæringen selv herefterdags.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized2 kommentarer

2 thoughts on “Spirer”

  1. I fantasien må du få øje på en meget stor urtehave med alle disse frøplanter, der efterhånden skal i jorden. Rart må det ofte være at kunne gå udendørs og samle sammen til middagsmaden.
    KH mor

  2. Der er altsaa noget helt og aldeles magisk ved at saa og se spirerne gro. Jeg har nogle tulipanloeg til at staa inde lige nu og forhaabentlig blomstrer de paa et tidspunkt. Jeg glaeder mig hver dag over de groenne skud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s