Fasaner i morgensol

hunfasanerJeg ser ofte hanfasaner – fasankok hedder det vist – spankulere rundt derude, eksotiske og farvestrålende. Ind imellem er der også en hun eller to med. Men forleden morgen gik der ikke mindre end fire hunner sammen og fandt ting og sager i bedet lige ud for stuevinduet. De er vagtsomme. Jeg sneg mig hen til ruden med blitzen slået fra, og så vupti, tog jeg billedet. Og da var de allerede på vej væk.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier forår, naturen, nydelse3 kommentarer

3 thoughts on “Fasaner i morgensol”

  1. Det er sådan et dejligt syn! Der var du hurtig. Vi har også haft glæden af han- og hunfasaner her hos os. En dag gik hannen med sine tre koner i en lang række bagefter, det ville jeg gerne have haft et billede af 🙂

  2. Fasaner i haven har vi ikke, men vi har jo egern og masser af småfugle. Lige for tiden er de glade for at synge, det er god underholdning.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s