Fuldmåne

Når vejret ellers er klart – hvad det jo ofte er – så er det faktisk fuldmåne hver 4. uge. Jeg har helt styr på det med aftagende og tiltagende og hilser på månen måske ikke hver eneste aften, men dog adskillige gange om ugen.

Alligevel kommer det bag på mig, hver gang dens store, runde ansigt lyser ind gennem mit vindue som jeg ligger der og sover så sødeligt i min seng. Og så er det bare så flot!!

Hvad jeg ikke har tjek på, det er alt det dér med om månen er for opadgående eller for nedadgående samt sammenhængen med tidevandet. Men det er jo godt er der fortsat er noget at lære!

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier forår1 kommentar

One thought on “Fuldmåne”

  1. Månens facon siger lidt om den er i aftagen eller tiltagen. Man kan ligesom tænke sig til et “a” eller et “t”. “aet” er så aftagende, “tet” tiltagende.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s