Farverige kvinder

farverige_kvinder

I går om eftermiddagen havde jeg en for mig yderst spændende samtale med to kvinder fra øen, som har startet tøjfirmaet Mutzu. Mærk forkælelsen. Den ene, Helle, er designer – det er hende til højre. Den anden, Gitte, er socialpædagog – det er hende til venstre. Men fælles for dem er at de har ben i næsen og noget på hjerte, noget de vil give til verden – og de har modet og kræfterne til at arbejde på sagen.

Dejligt at høre dem fortælle om tøjet og mødet med kunderne på messer, markeder og homeparties, om produktionen og samarbejdspartnerne og processerne – og dejligt at høre og dele visioner og muligheder for produktudvikling, der kan fremme hele øens udvikling.

Mutzu, ikke bare tøj. Lækkert og langtidsholdbart, klassisk med et twist. Jeg ik en bluse, en skøn bluse, som jeg ALDRIG i livet selv ville have købet. Den skal jeg have på til stor fest og fødselsdag her i slutningen af maj. Åh, hvilken fryd.

4 comments

  1. Der sker mere på Fejø, end man skulle tro. Så pludselig har du måske mere end een af disse skønne bluser.
    KH mor

  2. Det lyder rigtig spændende med Mutzu – jeg kendte ikke det mærke, men tøjet er bare så smukt! Du er heldig at være ejer af en af deres bluser …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s