Farver

Tak for jeres medfølelse angående gigt. Jeg havde opfattet lægens udsagn ret kategorisk, da han så hævelserne/gevæksterne ved mine fodknogler og  i øvrigt hørt ganske lidt om smerteforløbet. Da jeg så i mandags skulle have taget blodprøve på fastende hjerte og mave var det en lille formodning, han havde. Blodprøverne, som jeg ringede i dag og fik tjekket resultaterne af, sagde intet om de gigtformer som diagnosticeres via blodprøver, fx. bindevævsgigt og leddegigt. Så det har jeg ikke og det er jo alt andet lige en lettelse. De medicinsk uforklarede symptomer er jeg selv specialist i og jeg fortsætter så min hidtidige praksis med at tage min egen medicin.  🙂

Råsaften kan jeg anbefale.

Haven er pragtfuld. Det regner om natten og solen skinner om dagen. Frodigheden vil ingen ende tage. Klematis og iris er det blåeste af blåt. Margueritter så skinnende hvide. Rødtjørnen så rød, så intens, så…… Og jordbærrene mod syd er begyndt at få en lille smule rødme på kinderne. Hvis sønnen kommer hjem her i pinsen så får han de tidligste selvproducerede jordbær vi nogensinde har produceret.

Jeg har sat net over for at fuglene ikke skal tage dem.  🙂

4 comments

  1. Det var dejligt at høre, at du ikke havde bindevævsgigt eller leddegigt.
    Ja, farverne eksploderer lige i øjeblikket – det er lige til at blive høj af :o)

  2. Ja, alting blomstrer, nu ser det også ud til at blive fint pinsevejr, rigtig dejligt, når nu så mange har et par fridage.
    Håber, du får has på dine gigtlignende smerter.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s