Fletterier

flet1For nogle dage siden lagde vi pil i blød til to kurve og til at flette taget på brusekabinen færdigt. Og det var eftermiddagens program.

Mit “rigtige” arbejde, dvs. det, som jeg får penge for, i dette tilfælde en projektafrapportering, trak imidlertid ud og ud, så vi kom først i gang henad eftermiddagen. Wwoof´erne stagede op på papplader designet til formålet mens jeg plukkede ribs.

At flette med pil og at plukke ribs er to rent meditative sysler. Men i går kunne jeg ikke få tankerne til at falde til ro. Bedst som roen var der, pop! så var der en ny strøm af tanker. Oveni i tankerne – som jeg ikke gad på det tidspunkt – kommer så irritationsmomentet over ikke at kunne stoppe dem. Så jeg hyggede mig rigtigt! Men sådan er livet nogen gange, solskin og sommer i det ydre, storme og uvejr i det indre.

Jeg fik ribbet ribsene og puttet dem i fryseren. Og wwof´erne fik flettet hver en kurv. Som endnu ikke er klippet helt rene for “tjavser”. Men de to kurve er ikke så tossede – og ribs i fryseren er altid godt.

flet2

3 comments

  1. Det må være dejligt at kunne lave pileflet – det har drømt om længe og netop tænkt på det som en meditativ beskæftigelse, som du fortæller …

    Vores tanker er ind imellem svære at styre 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s