Permakulturkursus, uge 2, dag 3

I aftes var det så penge, der stod på programmet. Måske ikke så meget penge, som pengesystemer. Hvordan man udarbejder reglerne for pengenes værd har en usammenligmelig betydning for samfundenes bærekraft. Det er ikke noget som man som enkeltperson kan gøre så meget ved, og heller ikke små lokalsamfund. Men ikke desto minre værd at tænke over og have i baghovedet. Og så findes der efterhånden eksempler rundt omkring fra mange steder i verden, hvor enten meneskene selv eller myndigehederne – som jo også er mennesker  🙂 har etableret lokale pensystemer baseret på såkaldte komplementære økonomi tankegange.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized1 kommentar

One thought on “Permakulturkursus, uge 2, dag 3”

  1. Som så meget andet er det vel en smule interessant at høre om pengesystemer, der er nok bare ikke så mange, der forstår sig på den slags, man må være tilfreds med at have penge nok til hverdagens udgifter.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s