Middagsret

gryderetSent i går eftermiddags gik jeg lidt og nussede i haven. De første stangbønner, Folmer Rommes, var klar, så jeg plukkede en håndfuld. Og hvorfor ikke også lidt spinat? Vore løg er mislykket, men så der da heldigvis naboens og et par sommeræbler til overs fra brombærkogningen forleden. Den er i øvrigt for sød, så jeg må plukke mere frugt i dag og putte i.

Men altså. Det var bønner, spinat, løg, æbler og et par friske tomater, også fra naboen. Vores gene cherry er begyndt at komme, men dem soiser vi som slik direkte fra planten. Ned i gryden med en teskefuld karry og salt. Og så en håndfuld rosiner – det gav den skønneste gryderet som vi spiste med pastapenne. Mad på et kvarter. Sundt og velnærende. Og vældig tilfredsstillende.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized1 kommentar

One thought on “Middagsret”

  1. Man kan fornemme, at det blev en skøn middagsret, ville gerne kunne gå sådan en plukke-tur i sin egen have, det kan jeg ikke, for så skal der jo arbejdes ret voldsomt om foråret med at putte frø i jorden.
    Brombærmarmeladen kan gøres mindre sød ved at tilsætte citronsaft.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s