Den fjerne have

Underligt.

Der skal bare et par dage til, hvor jeg er “væk” – for selv om jeg bor lige her, midt i haven, så har jeg været et andet sted mentalt. Med Det Økologiske Høstmarked og med Friluftskøkkenet, der blev til et Ladekøkken.

I går, da jeg kom hjem fra Børnehuset, gik jeg simpelthen i seng. Læste, småsov, tjekkede lidt mail og surfede på Facebook, men mest lå jeg bare. Lå og lå og lå.Jeg kunne nemt have slentret rundt i havne og nydt det, men nej, jeg ville bare ligge stille.

Nu er der figner på køkkenbordet, jeg tænker at Mick har plukket måske de sidste. Men ellers er haven fjern, jeg tror faktisk at der er bønner at høste, Folmer Rommes er gavmildt højtydende.

Nå, nu tager jeg til København i morgen og er væk til søndag. Men når jeg så kommer hjem kommer der ikke mindre end to wwoof´ere, som bliver i 10 dage. Og så kommer jeg i haven igen!

One comment

  1. Jeg kan godt forstå, du var træt efter alle aktiviteterne i week-enden plus alle de forberedelser, der må have været. Efter billederne at dømme fik I nogle dejlige omgivelser til alle aktiviteterne.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s