Grønne tomater

groenne_tomater

Der er mange af de italienske, aflange madtomater som ikke når at modne. Ikke udenfor på planterne i hvert fald. Jeg tog en skålfuld ind og lavede stegte grønne tomater, med lidt boghvedemel i dejen. OG hakket løg og finthakket chili. Det smager simpelthen så lækkert – jeg har det fra filmen “Stegte grønne tomater” som er en film, som jeg elsker og som jeg har set flere gange. Dog ikke for nylig.

Det med at kommet hakket løg og chilli i dejen, det er nu min egne idé.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized4 kommentarer

4 thoughts on “Grønne tomater”

  1. Grønne tomater kan bruges både til det ene og det andet. Og ligger de inde et godt stykke tid, bliver de jo røde.
    KH mor

  2. Uhm, det lyder lækkert, Anne, det har jeg ikke smagt, men det må vi prøve hjemme hos os. Og filmen har jeg til gode og glæder mig meget til at se 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s