Lækker søndagsfrokost

Jeg fik ikke lavet fotodokumentation, men formiddagen gik med at bage lækre brød at den lokalt dyrkede ø-landshvede. Øko, forstås. Jeg delte dejen op i tre portioner og puttede rosmarin i det ene, oliven i det andet og hasselnødder i det tredje. Så lavede jeg oliventapenade, grønkålspesto (denne gang med hasselnødder), en lækker salat af de stor smørbønner – “butterbeans” – kogt blomkål med stærk hvisløgsdressing. Og ost og smør.

Til kaffen var der en dejlig æbletærte med hasselnøddelåg og flødeskum til.

MUMS, hvor var det godt.

2 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s