Regnvejr og hubertus

hubertus

I dag regner det. Heldagsregn, tror jeg. Jeg er gået under dynen med slem forkølelse og hoste, så slem at jeg er sygemeldt, skulle ellers have været i Børnehuset et par timer, men de må finde ud af det uden mig. I dag. Det er også den første og eneste gang jeg har været syg siden midten af januar – hvis det ellers er noget at være stolt af.

I går havde rideklubben arrangeret en lille Hubertus ridning. Turen var blandt andet tilrettelagt så de kom lige forbi her hos os. Et flot syn, dejligt.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized5 kommentarer

5 thoughts on “Regnvejr og hubertus”

  1. Rigtig god bedring Anne.
    Her er der også sygdom under opseljing – jeg håber, jeg kan smutte tidligt fra arbejde i dag, så jeg kan prøve at tage det i opløbet.

  2. Øv, sikke noget – rigtig god bedring, Anne! Der er mange, der er syge i øjeblikket – med det er vel fordi vinteren sniger os ind på os med koldt vejr, regn og rusk.

  3. Håber, du hurtigt kommer dig i varmen under dynen, det er sikkert klogt ikke at spille for meget helt og prøve at holde sig oprejst, når man føler sig sløj. God bedring.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s