Smagsoplevelser

I aftes, da vi var til “Fejø år 2099” havde een af de to lokale eksperter sine økologisk dyrkede hasselnødder med. 1 kg i et net for 40,-. Vi købte to net og jeg knækkede et par nødder, da vi kom hjem. De er bare så søde! Konsumnødderne som jeg køber knækkede og uøkologiske hos den lokale købmand fra jeg-ved-ikke-hvor- i verden, de er simpelthen bitre i sammenligning.

Det var interessant hvad de fortalte, både muligheder og trusler og fra vidt firskellige synsvinkler. Men 2,5 meter – det bliver der ikke tale om. 0,6 meter er mere realistisk, så vore børnebørns børn kan godt holde skoene tørre her på Fejø Retreat.

 

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

 1. evp siger:

  Forhåbentlig stiger vandstanden nede hos jer ikke så dramatisk, som nogle mennesker frygter. I hvert fald stiger vandstanden vel over en årrække. Rart er det da ikke at høre om disse klimaforandringer.
  KH mor

 2. Losarinas mor siger:

  Det er så skræmmende med de klimaforandringer !
  Jeg køber ukøkologiske valnødder i supermaredet- knækket- og de er bitre. Så købte er nogle store lyse nækkede valnødder hos grønthandleren- de havde netop en sødme, en saftighed og bare en strej af bitterhed..
  Måske det har noget med friskheden at gøre..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s