NU med mælkeskummer

I går skrev jeg om mit antiforbrug – og jeg er sikker på at vi på Fejø Retreat er langt mere ikke forbrugende end gennemsnittet af resten, i hvert fald i Danmark og den vestlige verden. Hvis vi skal sammenligne os med fx. Bangladesh eller Somalia, så ser det nok anderledes ud.

Forbrug har vi dog, og endda ikke så lidt. I det år der er gået har vi anskaffet os en ny vaskemaskine, den står derude og kører lige nu. Dét er bare så FEDT. Og så har jeg anskaffet den store saftpresser, “monstrummet”. Jeg har brugt den mere end sletikke. Jeg har også brugt den mere end lidt. Men det ville være løgn at sige at jeg bruger den meget, lige nu er årsagen at de gulerødder vi har er med jord og så skal jeg jo først stå og skrubbe dem. Det kunne jeg strengt taget gøre aftenen forinden, planlægning og organisering å sån, men jeg GIDER ikke. Årets helt store investering er i min meditationsefteruddannelse og det er jo ikke materielt forbrug, men tværtom et forbrug der skulle udvikle bevidstheden. Måske kommer det til at få lige så lille effekt som “monstrum” – men lige nu, mens jeg går på efteruddannelsen hos Livspraksis, er det så fedt som vaskemaskinen, Eller bedre.

Det sidste forbrugspåfund er en mælkeskummer, som jeg købte til mig selv da jeg var på julegaveindkøb i Nykøbibg F. i onsdags.

Jeg fik en kaffe latte hos een af mine bizznizz forbindelser, hvor hun, Ulla,  havde puttet den varme mælk gennem sådan en ting her. DET var godt nok lækkert. LÆKKERT!!. Og hun lavede denne cremede substans af minimælk, så det var jo ikke noget med 1000 kalorier (jeg er overvægtig i følge diverse BMI indekser).

I dag har jeg indviet den, med soyamælk, forstås, og det er virkelig en hverdagsluksus, som jeg vil anbefale.

Reklamer

One Comment Add yours

  1. evp siger:

    Det lyder helt spændende med den mælkeskummer, måske var det også en god ting for mig, der jo ikke drikker kaffe uden mælk.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s