Lav sol og lange skygger

Klokken er ikke engang 10. Termometret uden for køkkenvinduet viser minus 10 grader. Sneen knirker under støvlerne. Solen er ikke oppe over vores træer, så der er skygge på den lille gårdsplads. Vinduerne i havestuen er 1 lags glas, så der er tykke isblomster og lyset er matgråt.

Men længere væk skinner solen på det snedækkede landskab. Det giver en helt bestemt atmosfære med alt det sne, lydene forsvinder lissom. Skyggerne er blå og skarpe.

Jeg synes det er bøvlet med alt det sne. Men man kommer ikke uden om at en dag som denne er smuk og forfriskende for sjælen. Og det er søndag og vi skal ingenting. Nu sætter jeg brødene i ovnen og kører over og afleverer bilen med tak for lån.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized2 kommentarer

2 thoughts on “Lav sol og lange skygger”

  1. Besværligt med for megen sne og blæst, men rart var det, at I trods vanskeligheder nåede frem i går, tak fordi I vovede jer ud i det uvisse.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s