Snegle

Vi skulle være værter for et møde om at starte et økologisk demonstrationsprojekt op.

Så jeg var tidligt oppe for at bage, disse snegle med oliventapenade og tørret tomat pesto, de blev bare GOE! Tapenade og pesto laver jeg selv, det er bare så nemt, når man har sådan en køkkenmaskine, en food-processor.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized2 kommentarer

2 thoughts on “Snegle”

  1. Jeg tænkte: er der allerede sneglenyt om disse velkendte røde. Så var det heldigvis nogle dejlige bagte snegle, de har sikkert smagt vidunderligt.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s