Tofu

Ja, der kommer ikke til at stå så meget om tofu fremstilling i denne post, blot at jeg forsøgte mig med det. Jeg brugte æblevineddike som koaguleringsmiddel og soyamælken skilte fint. Men det var altså ikke meget, der blev tilbage i klædet i sien – måske er der 50 gr. tofu. Måske mindre. Men så er der soyavallen – det bruger jeg i dag til brød, som bliver bagt i morgen. Og så er der pulpen, som blev tilovers fra mælkefremstillingen, det var godt i går med nogle skefulde i champignon-løg æggekagen. Resten vil jeg bruge i morgen i en tomatsovs til spaghetti.

Og tofuen – den må jeg prøve at røre sammen med noget tamari og noget, for det smager ikke af noget. Men det er jo super proteinholdigt.

1 kg økologiske soyabønner koster vel 40 kr. Dvs. alt det har jeg fået for 8 kr – plus en amsse fornøjelse!

Advertisements

One Comment Add yours

  1. evp siger:

    Tiden går nok på en rar måde, når man sådan eksperimenterer med et eller andet.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s