Mad – – – igen

Jeg fik sidste år efter ønske en zen kogebog i fødselsdagsgave. Jeg har læst flittigt i den – men nu, mens jeg lå der i hoste og snue og så pludselig fik det bedre, så lavede jeg da en lille menu inspireret af “3 skåle”. For sådan hedder kogebogen, oversat til dansk og det hele.

Det er lidt for proteinholdigt det her, men pyt nu med det. Der er en risret med gurkemeje, en store hvide bønner ret med soltørret tomat og rødbede og en hummus på rismælk og uden hvidløg.

Det smager bare SÅ GLIMRENDE! Enkelt er det tillige, billligt også og så ser det overn i købet kønt ud. Lige det her er faktisk rester, på selve dagen blev det serveret hver for sig i hver sin skål. Stor, mellem, lille. Spist med gaffel og ske. Det med pinde, det skal vi lige øve os lidt i først.

Men nu skal jeg også snart til storstaden og på japansk restaurant med min mor. Hi hi.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized3 kommentarer

3 thoughts on “Mad – – – igen”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s