Varme i drivhuset

Solen har skinnet det sidste par dage og det har været tø og lidt frost. Så kommer varmen med det samme i havestuen, der jo er som et lille drivhus. Det har været så koldt i år, at der har været frost derude – men jeg ved ikke hvor mange grader. Der ser heldigvis ud til at både min store, frodige nerie og det efterhånden imponerende citrontræ har klaret “mosten” så de nu står der i varmen i dagtimerne og glæder sig til at de kan komme ud i det fri. Det bliver nu først om et par måneder. Men alligevel.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized3 kommentarer

3 thoughts on “Varme i drivhuset”

  1. Utroligt, at både nerie og citron kan klare frost, Men så hård frost som vintergækker og erantis kan klare, udholder de nok aligevel ikke.
    KH mor

  2. Det er dejligt for dig med sådan en havestue – at du kan have mange spændende planter, der ikke kan tåle at stå ude om vinteren. jeg har min entrée med glastag, men den rummer ikke ret meget 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s