Mine første makiruller

Ok, fotoet er ikke skarpt, det er vi enige om.

Når det er sagt, så er det NEMT selv at fremstille den form for sushi, der hedder makirulle.

Risene er nemme at koge. Det er nemt at smage dem til med surt og sødt og salt. Det er nemt at lægge et stykke noritang på en gammel dækkeserviet, der kan fungere som rullemåtte. Det er nemt at lægge avocado, tomat, ærter, gulerodsstave – whatever med en smule tahin på en tynd række på risen på noritangen. Det er nemt at rulle. Det er nemt at skære.

Dyppet i soya og wasabi (dette sodste stærke køber man på tube, så det er også nemt) smager det……. rigtig, rigtig godt. (Jeg spiste 10 stykker og Mick spiste 8. Og så er der 6 stykker i en madbox til i morgen).

Så. Misosuppe og makiruller bliver en del af vores hverdagsmad fra nu af. Nemt. Sundt. Velsmagende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s