Duften af nybagt rugbrød

Jeg bager. Det meste af det brød vi spiser, det er hjemmebagt. Jeg har ofte fotograferet det, så der er ikke noget foto i dag. Glæden ved nu på 2. år at bage rugbrød bliver ikke mindre. Surdejen holder sig fint, også selv om vi nu ikke har køleskab. Men jeg tænker at før i tiden havde man også surdej, der holdt sig i fadeburets eller kælderens rumtemperatur.

Rugbrødet bliver slået op om aftenen og står 12 timer i formene inden bagningen begynder. 3 timer i ovnen ved 150 grader, det fungerer rigtig godt.

Duften, der breder sig i huset. Tænk at man kan blive så gald og velfornøjet over så lidt.

Reklamer

2 Comments Add yours

  1. evp siger:

    Altid skønt at have et godt fødevarelager i sit hus, det lyder dejligt med disse duftende rugbrød.
    KH mor

  2. Losarinas mor siger:

    Jeg tror det er en af de bedste dufte- duften af brød !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s