I administrationens og forberedelsernes tegn

På søndag har vi stemmeworkshop med Lone Christensen, “Syng Dig Selv”. Så i dag er der en god anledning til at få gjort lidt mere rent end vi måske lige plejer.

Lørdag den 1. maj har vi Lørdag med Qi Gong med Threin Ottossen.

Folk er begyndt ringe vedrørende vores permakulturuge til sommer (18. – 23. juli).

Det er jo skønt at solen kommer, så stærkt og så skarpt som den altid gør hvert eneste forår. Og som altid så kan man se at vinduerne skal pudses og de nullermænd, der ligger i krogene.

Og så har jeg ellers skrevet på en stor såkaldt idéindkaldese til Vækstforum Sjælland vedrørende turismeudvikling på de 8 øer omkring region Sjælland, sammen med Kai. Det er totalt spændende – ogs om med så meget der er spændende er det også en lille smule udmattende. Den skulle bliver helt færdig i aften – og der er først afleveringsfrist på mandag, så det er virkelig godt gået!

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized1 kommentar

One thought on “I administrationens og forberedelsernes tegn”

  1. Foråret giver vist energi til flere aktiviteter end den mørke tid. Dagene er blevet mere end 5 timer længere, det er rart.
    Jeg ville aktivere mig selv ved at plante et par stedmoderplanter i går, men jorden er frosset langt ned endnu, så jeg må vente et par dage.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s