Sommerstrik

I aftes var der generalforsamling i vores lokale beboerforening, Fejøforeningen. Jeg tog af sted, på een aller anden måde mobiliserede jeg lysten til det – for det er jo vigtigt at bakke op, ikke mindst når man bor i sådan et lille samfund. Og det var en glimrende generalforsamling.

Jeg fik gang i mit strikketøj. Den nye “pullover” som jeg vil strikke til Mick, (en langærmet sag på pinde nr. 3). 210 masker har jeg regnet ud at jeg skulle slå op i følge min strikkeprøve og målene på manden, nu er det så 10 sm i dobbelt rib som det første. Lige nu ved at blive sat på rundpind.

Jeg synes det er dejligt at sidde i en forsamling og lytte og være lidt med, samtidig med at jeg har mit nørkleri i hænderne. Ellers kan tiden falde lang til møder. Men det er bestemt ikke “noget man gør” i de fleste mødesammenhænge, i hvert fald ikke de mødesammenhænge som jeg frekventerer.

One comment

  1. Du er nok arveligt belastet med hensyn til din glæde ved at lave håndarbejde. Både din far og farmor har jo været så utroligt virksomme med deres hænder i mange af døgnets timer.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s