Mad, mad, mad

Mad skal man have hver dag, som bekendt. Der går meget tid i et liv med at købe ind, lave mad, vaske op. For tiden plukker vi flittigt i haven af persille, nye grønkålsskud på de gamle stokke, aparges, havesyre, løgspirer, spansk kørvel, maggiurt, mælkebøtteknopper. Brændenælder har vi kun høstet en enkelt gang, der er ellers masser af dem!

One Comment Add yours

  1. Anonym siger:

    Skønt, at alting myldrer frem her ved forårstide, det grønne er godt ikke bare for øjnene, sikkert for hele kroppen omsat i dejlig mad.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s