Mad, mad, mad

Mad skal man have hver dag, som bekendt. Der går meget tid i et liv med at købe ind, lave mad, vaske op. For tiden plukker vi flittigt i haven af persille, nye grønkålsskud på de gamle stokke, aparges, havesyre, løgspirer, spansk kørvel, maggiurt, mælkebøtteknopper. Brændenælder har vi kun høstet en enkelt gang, der er ellers masser af dem!

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized1 kommentar

One thought on “Mad, mad, mad”

  1. Skønt, at alting myldrer frem her ved forårstide, det grønne er godt ikke bare for øjnene, sikkert for hele kroppen omsat i dejlig mad.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s