En lille nem ret til to personer

Et bundt persille og oregano med en kvist løvstikke.

Hak et løg og fire fed hvidløg, sautér. Skær en pastinak i små stave, julienne og tilsæt. Lad simre ca. 10 min. til de er al dente. Skru op for varmen og svits det hakkede bundt krydderurter i. Smag til med tamari.

Kan nydes med kogte ris eller på et stykke brød. Godt med tilbehør af den absolut sidste revne rødbede.

Reklamer

One Comment Add yours

  1. Anonym siger:

    Når man har så mange ideer, må det bare være lykken at have en have med en masse forskelligt.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s