På den igen

I går fik vi amok i forhaven. Forhaven består af en lille firkantet græsplæne med en rødbøg i midten, et rosenbed, et staudebed og et ubestemmeligt bed.

Mick slog græsset, først med le og bagefter med el græsslåmaskinen. Jeg rev sammen og lagde afklippet ind i bedene efter først at have fjernet diverse vækster – så bliver der bar jord og dér lægger jeg afklippet. Jeg har gjort det så tilpas meget nu, at jeg synes det ser nydeligt og velordnet ud – men tvivler på ret mange vil synes det samme. A terrible mess, det er hvad de vil tænke. Men hvad, dybest set kan man ikke lade sig styre af havd andre tænker.

Fra kl 14 til kl 19 gik vi derude og den var henad 20 inden vi havde fået ryddet sammen og rent faktisk kom ind for at spise lidt aftensmad og så eller på hovedet i seng til en ny uge. Vejret var helt vidunderligt og det var stille og fantastisk dér om aftenen på toppen af bakken hvor vi gik op og sad lidt på den lille meditationsbænk.

Der vil sige at der nu er investeret 10 timer i forhaven, en forhave som vi stort set ikke bruger. Men den er ejendommmens ansigt udadtil, ud mod vejen.

One comment

  1. Nyd det at kunne tage et ordentligt nap i haven, det giver et flot resultat og en skøn fornemmelse i sindet bagefter.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s