Fantastisk bageovn

Ude i laden kunne jeg så godt tænke mig at vi fik indrettet et hvad vi kalder “madværksted”. Der skal blandt meget andet være en ovn, som er brændefyret og man skal kunne bage 30 brød ad gangen. Jeg har bare ikke kunnet finde sådan en ovn. Men så…. faktisk var det allerede sidste sommer, i august, da jeg var på permakulturkursus, at Bjarne Wickstrøm kendte til en stor ovn, som de har bygget på Kragebjerg. Jeg har haft mange planer om at skulle komme forbi, det ligger ved Nyrup nord for Sorø, men hver gang det har passet både dem på Kragebjerg og mig er der kommet noget i vejen.

Men i fredags – jeg var til møde i regionen, og det er jo i Sorø – så havde vi et par timer indtil næste stop. Jeg ringede til Kragebjerg, vi kørte derop. Og så ovnen.

Så nu kan jeg lave en tegning.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized1 kommentar

One thought on “Fantastisk bageovn”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s