De duftende sommeraftener

I går kom jeg endelig i vandet. Fotoet her er ikke fra i går og det er taget ude ved Hjortemosestranden. Jeg gik i vandet ved Kagevig. Men det ligner ret meget.  Foto: Colin ONeill.

Det var lavvandet og der var masser af “fedtemøg” – jeg har for nylig lært at dette stads er en algevækst. Så det har vi rigeligt af, hvad man så ellers kan bruge dét til, det er i hvert fald ikke rart at svømme rundt i og sletikke ved lavvande.

Jeg fandt mig dog en plet med næsten-sand og så meget vand at jeg kunne tage et par svømmetag. Det er bare SÅ dejligt. Følelsen af vand, duften af vand, lydene af vand.

Hjemme var det også stille og duftende. Hyld, jasmin, rose, pebermynte kildrer næsefjøjene på en vidunderlig måde. Yderligere  fandt jeg et par modne jordbær, som fuglene ikke havde ædt – det er jo også godt. Så har man fået sig een på alle sanserne.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized1 kommentar

One thought on “De duftende sommeraftener”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s