Jordbær

Når der er jordbær, er det sommer i Danmark. Disse er skovjordbær, som Colin ONeill har fotograferet.

I går kom jeg stort set ikke i haven, jo, jeg sad da derude i skyggen og holdt et møde, men ellers gik dagen med andre ting, hvad dage jo nemt kan gøre.

Mick kom om aftenen med en håndfuld stor, søde jordbær som han havde plukket ude i bedet.

Jeg bliver lidt begærlig og tænker at det kunne jo være at man skulle udvide jordbærarealet en smule til næste sommer, dvs. det er nu til august, når kartoflerne er høstet, at man sætter jordbærplanternes aflæggere.

Og så, vipti, vupti, vapti, så er der endnu flere jordbær til næste år. Men man skal have noget a lægge henover planterne, hvsi man selv vil have nogen af jordbærrene, for fuglene – og det især solsorte og stære – de er bare supergode til at sptte bærrene og hakke dem i sig.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized3 kommentarer

3 thoughts on “Jordbær”

  1. Ingen jordbær smager bedre end dem fra egen have, det er bare så meget nemmere lige at købe en bakke med bær, egentlig smager de også dejligt.
    KH mor

  2. Vi fik også jordbær i gå – købt ved vejsiden – men haven er fuld af de dejligste små skovjordbær, som sætter sig selv rundt omkring 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s