Et stort gulv og kulørte lapper

Ja, lapper. Ikke lamper.

Jeg er lidt af en samler. Stof er jeg ikke glad for at skille mig af med, sidst det skete var på Lillevangsgården, jeg husker tydeligt den indre katastrofelignende tilstand ved at jeg smed stof ud. Stof som jeg havde købt fordi jeg havde forskellige ideer til forskelligt ditten og datten som jeg ville sy.

Det har så ikke gentaget sig. Stoffet er omhyggeligt gemt i kasser og kufferter, poser og bunker. Ind imellem er det blevet sorteret efter farve og visse andre kriterier. Men ikke smidt ud. I flere år har jeg haft planer om at jeg ville sy nye madrasbetræk, jeg har ikke mindre end 10 skumgummimadresser til mine afspændings- og meditationshold.

Og nu sker det. Gulvet – nyvasket – på det gamle kornloft er fyldt med stof. Der er plads til at brede og ud og prøve sig frem. Et madresbatræk er cirka 85 x 210 cm. To gange. Der er gamle gardiner og jeg ved ikke hvad som fungerer som den ene side. Den anden side bliver komponeret af mindre stofstykker, patchworkagtigt, men dog større stykker stof end i traditionelt patchwork. Og kun rektangulære stykker, ikke noget med 5 kanter eller 6 kanter.

Det bliver bare så flot! Den første er næsten færdig, blå nuancer. Den næste er på vej, gule og gyldne nuancer

Jeg glæder mig til skemalagte 3 timer mere på kornloftet i morgen.

2 comments

  1. Uden tvivl bliver det nogle flotte madrasser med de nye betræk. Jeg mindes dengang du syede betræk til hynderne i skibet. Jeg kunne slet ikke finde ud af det, heldigvis kunne du.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s