Nordisk Permakultur Møde

Hele lørdagen brugte jeg på at deltage i det årlige “Nordisk Møde” mellem de skandinaviske permakulturforeninger. I år var det i Danmark, så det var enkelt og overkommeligt at tage med. Jeg deltog kun den ene dag, lørdagen. Jeg kunne køre med John og Sue her fra Fejø, så det var enkelt og behageligt.

Udfordringen er så at sprede impulsen, når man/jeg er kommet hjem. Vi skal have møde i morgen aften, mandag, i vores lokale Fejø Permakultur,  om bæredygtig økonomi. Jeg skal holde oplægget. Så det vil jeg bruge noget tid på at forberede i dag.

Hvis det ikke regner alt for meget skal jeg ud og harve, og måske slå mere græs. Jeg kørte på traktor i fredags i en 3-4 timer og slog græsset dér, hvor “slangens hoved” skal være. Jeg blev ikke helt færdig, men jeg brugte 5 l diesel og 1 l olie!

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized1 kommentar

One thought on “Nordisk Permakultur Møde”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s