Hvide tulipaner med mere

Så er hankatten begravet. Lige ud for kirsebærtræet og med 20 af de flotte, hvide tulipaner ovenpå – så kan vi mindes katten, når de blomstrer. Bruddet var for kompliceret, selv om Mick var helt i Fakse hos en specialist. Og katten ville ikke få et tilfredsstillende liv som udekat og han- med 3 ben. Så…… nu har vi kun een kat, hun er til gengæld en meget dygtig musefanger, så jeg tænker vi ser tiden lidt an og ser om hun kan bevare huset i store træk musefrit.

I går satte jeg to brombærstiklinger og 6 små skovjordbærplanter med navnet Rebecka. Hele værktøjshytten er malet, nu må vu se hvordan vejret arter sig her lørdag søndag om vi kan sætte den op. Og der kommer langtidsretreat gæster i halmhytten – så jeg skal liiiiige gøre multtoilettet rent og klart i morgen aften. Det er alligevel sent inden man er hjemme, når man sådan kommer hjem med 17.50 færgen og man har været af øen siden morgenstunden. Det må jeg vænne mig til for selve arbejde tyder på at blive  tip top super duper.

Reklamer

One Comment Tilføj dine

  1. Anonym siger:

    Håber, I kan beholde hunmissen i mange år endnu, de var jo stadigvæk unge misser med tænderne i behold. Men også unge misser bliver gamle, som vi mennesker jo gør.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s