Mere sne

Vi havde hørt m det i verjrudsigten, men da jeg kørte af sted i morges var det ikke begyndt at sne. Det passede mig vældig fint.

Sneen kom i løbet af formiddagen, stille og roligt sneede og blæste det mere og mere. Der skulle være juleafslutning ude i Branderslev – og jeg kørte derud. Hele tiden var jeg opmærksom på at det sneede og sneede. Da de første begyndte at bryde op, så gik jeg med og begyndte hjemkørslen, i 2. og 3. gear. Det gik nu fint og jeg kom med en færge før jeg egentlig skulle have været. Ombord på færgen var Mick, der havde været til tandlægen og på vejen købt to super sneryddere/sneskubbere/sneskovle. Og det var godt at tænke på at have både ham og dem i bilen på vej gennem driverne i Storemose. Vejen kan man ikke se, og heldigvis var det lyst. Og jeg kørte ikke fast. Pyh…. NU kan bilen stå dér i laden til på mandag, så må vi se hvordan det ud.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized2 kommentarer

2 thoughts on “Mere sne”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s