Solhverv

Så blev det vintersolhverv. Det var det mest fantastiske måneskin, helt stille og bidende frostvejr. Mick havde kogt en ordentlig portion suppe, Kirsten Maria havde bagt dejligt brød og jeg selv havde lavet panforte og grøn te.

Vi mødtes udenfor kl 18 til et dejligt bål, godt klædt på og spiste suppe i månens og flammernes skær. Havde en runde med farvel til det gamle 2010 og goddag til det ny 2011, som kommer lige om lidt. Det var dejligt. Efter et par timer var de andres tæer dybfrosne, mine egne holdt dejligt varmen i mine super vandrestøvler. Men kulden kryber ind over ryg og skuldre, selvom der er lagaf  sweatre og pelse og dyneveste og halstørklæder til at forebygge at det sker.

Godt man har fået olietanken fyldt op, så der er varme i huset hele denne kolde jul og nytårstid, som det ser ud til at blive i følge vejrudsigterne.

3 comments

  1. Vi var til Solrose rite i Slagelse. Vi holder rite ved de 8 gamle højtider. Det var rigtig godt med høj energi. Og ja, så var der lækker suppe og hjemmebagt brød bagefter!Solroser er grupper af mennesker, som beskæftiger sig med landskabshealing og generelt udforskning af landskabers energier. Vi er på ture ca. hver anden måned.

  2. Så kom tiden, hvor det igen bliver lysere. Man har hørt, at mennesker altid har fejret tidens skiften fra mørke tider til lysere tider. Vi gør det vel på en måde stadig med julens skikke. Glæder os i hvert fald over, at det fra nu af går mod stadig lysere dage, lige nu hjælper sneen med at lyse op!
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s