Majonæse

Det er ikke så ofte, jeg rører mayo, og det er bare så nemt på foodprocessoren.

1 æggebomme ned i maskinen plus en lille teske salt og en store teske god eddike. Kør og tilsæt mens masinen kører en god olie i en tynd stråle. Jeg brugte halv tidselolie og halv olivenolie.

Vipti, vapti, vupti – så skal den bare smages til. Jeg hældte lidt æblemost i og noget havrefløde til smag og konsistens var passende. Ja og en lillesmule soya.

3 comments

  1. Jeg må indrømme, at jeg klarer mig med den færdiglavede majonæse, der kan holde sig i lang tid. Hjemmelavet er selvfølgelig bedre.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s