Det ny pandebrød

Man tager et par kopper majsmel og et par kopper boghvedemel og et par kopper hvedemel – plus salt. Overhælder med kogende vand, rører rundt. Man hælder kogende vand i, til det har en passende konsistens.

Tager en klump, strør mel på bordet, ruller ud. Tyndt. Steger i olivenolie.

Det smager HIMMELSK.

Reklamer

2 Comments Add yours

  1. Anonym siger:

    Jeg må have købt majsmel og boghvedemel og afprøvet opskriften.
    KH mor

  2. Mona siger:

    Mmm ja, det må prøves. Plejer at bruge majs/hvede eller boghvede/hvede – men ikke alle tre sammen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s