Det ny pandebrød

Man tager et par kopper majsmel og et par kopper boghvedemel og et par kopper hvedemel – plus salt. Overhælder med kogende vand, rører rundt. Man hælder kogende vand i, til det har en passende konsistens.

Tager en klump, strør mel på bordet, ruller ud. Tyndt. Steger i olivenolie.

Det smager HIMMELSK.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized2 kommentarer

2 thoughts on “Det ny pandebrød”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s