Jævndøgn og fuldmåne

Jeg har ikke en månekalender. Så måske er det ikke lige præcis i dag, det er fuldmåne, men det er ved denne tid. Månen er stor og klar og rund.

Jeg var lige ude at gå en tur, først ud i den rosa røde purpur aftenskumring, så hjemad i det lyse mørke. Mildt og koldt på samme tid, ret stille – det kan jeg bedst lide, ikke for meget blæst. Masser af stjerner, Orions bælte stod klart og fint lige over vores ejendom. Skræppende ænder, gæs og svaner. Jo, det er forår.

Og på mandag er det jævndøgn, vi må tænde et bål og holde traditionen i hævd.

3 comments

  1. Jeg vil glæde mig til jævndøgn og fuldmåne og tro på, at foråret nu har besindet sig på at indfinde sig med lidt mere lunt vejr.
    KH mor

  2. Fullmånen er i dag kl. 19.11
    Det siges at det magnetiske felt omkring jorden er væsentlige øget (Gregg Braden i “Fractal time). Mange orienteret omkring Maya kalenderen har fejret 9.3.2011 som manefestering af “enhedsenergien” og 18.3 og 19.3 skulle den kuliminere. Det betyder, at vi alle vil have lyst til at samarbejde go arbejde for fællesskabet, både i det det små og i det helt store som FN´s beslutning om militær aktion i Libyen. Månen i slutningen afJomfruens tegn er helt fantastisk lysende. Det er godt at være stille disse dag og vende sig indad og lytte i hjeretet. På madag er det jændøgn. Vi fejrer alle 8 højtider med en gruppe, som kaldes Solrosen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s