Nu med brændenælder

I aftes gik vi en lille runde og plukkede i skåle af alt det lækre som er lige nu.

Brændenælderne er som når de er bedst. Purløg. Persille. Havesyre. Citronmelisse. Vårsalat. Mælkebøtte. Katost. Røllike. Løvstikke. Oregano. Hvidløgstop.

Luften mild i aftenstilheden, fyldt med fuglesang.

Mick havde kogt bønner, så vi lavede en stuvning af  hvidløgstop, persille og brændenælder. Det blev hakket groft, svitset og så kogt ind med 1/2 dåse kokosmælk. Salt og peber, ikke andet.

Vi gentog mælkebøtte-og pæresalaten, nu med hakkede, ristede hasselnødder.

Resten af urterne blev hakket fint og blandet med en revet gulerod, ingen dressing.

Det var godt. Lone mente sågar at brændenældestuvningen stod til en michelinstjerne.

Advertisements

2 Comments Add yours

  1. Losarinas mor siger:

    Brændenælden er min ynglings urt her om foråret.

  2. Anonym siger:

    Det lyder, som om I har fået noget dejligt forårsmad efter at have indsamlet masser af urter efter endt rundtur på farmen. Lyder hyggeligt.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s