Nu med brændenælder

I aftes gik vi en lille runde og plukkede i skåle af alt det lækre som er lige nu.

Brændenælderne er som når de er bedst. Purløg. Persille. Havesyre. Citronmelisse. Vårsalat. Mælkebøtte. Katost. Røllike. Løvstikke. Oregano. Hvidløgstop.

Luften mild i aftenstilheden, fyldt med fuglesang.

Mick havde kogt bønner, så vi lavede en stuvning af  hvidløgstop, persille og brændenælder. Det blev hakket groft, svitset og så kogt ind med 1/2 dåse kokosmælk. Salt og peber, ikke andet.

Vi gentog mælkebøtte-og pæresalaten, nu med hakkede, ristede hasselnødder.

Resten af urterne blev hakket fint og blandet med en revet gulerod, ingen dressing.

Det var godt. Lone mente sågar at brændenældestuvningen stod til en michelinstjerne.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized2 kommentarer

2 thoughts on “Nu med brændenælder”

  1. Det lyder, som om I har fået noget dejligt forårsmad efter at have indsamlet masser af urter efter endt rundtur på farmen. Lyder hyggeligt.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s