Toves knækbrød, Toves kiks

Opskriften er super enkel. Du tager 5 kopper frø og 2 kopper mel. Jeg tog græskarkerner, sesam, hørfrø og birkes (men 2 af sesam, da jeg ikke ville putte mandler eller nødder i) og speltmel og majsmel.

Blandes med salt, olie (en god olivenolie går man ikke galt i byen med) og væske, her tog jeg vand den ene gang og rismælk den anden gang. Det skal være en tyk grød.

Rulles ud mellem to stykker bagepapir. Hvis du ruller det lidt tykkere, så bliver det til kiks.

Det smager fuldstændig henrivende og det er uden sukker. Men tror jeg, desværre nok alligevel stærkt vanedannende.

Advertisements

2 Comments Add yours

  1. Losarinas mor siger:

    Ja- hjemmebagt knækbrød ER stærkt vanedannede 🙂

  2. Anonym siger:

    Vanedannende eller ej, det ser ualmindelig dejligt ud.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s