Mere fra urte- og ukrudtsweekenden

I dag kom en skøn mail med mange gode fotos fra vores nylig overståede urte- og ukrudtsweekend (læs mere om den her). Alle fotos på denne blogpost er således fra Mia Helmer Jensen.

Det var Mia, som kom sammen med sin mor. Turen til Fejø og alt ukrudtet var en overraskelse, en gave. Begge – mor og datter – havde stor fornøjelse af weekenden. Så dét kan man altså også bruge urter og ukrudt til: en oplevelsesgave!

Ud over urterne – og ukrudtet – fascinerede fuglesangen, stilheden og: de mange insekter. Mia fotograferede den grønglinsende, flyvende bille, der minder om en skarabæ.

Sørme om ikke Mia har fundet “skarabæ” på wikipidia, der står mange interessante ting. Følg blot dette link:
http://da.wikipedia.org/wiki/Skarab%C3%A6.
Jeg vil dog lige citere et par af linierne, fordi Mia skriver så smukt, at hun synes det passer til, hvad vi er i gang med på Fejø Retreat: “Skarabæen anses at åbne hjertet op, give mod, styrke livskraften og modvirke depressioner. Gennem at tage tid for sig selv og sætte sig selv i første række kan man give vilkårsløs kærlighed til sig selv, og kan dermed give vilkårsløs kærlighed til andre.”

Tak, Mia, kærlighed kan vi aldrig få for meget af i verden – i hvert fald den vilkårsløse kærlighed (kærlighed er som så meget andet blevet et noget devalueret begreb).

Blodkløver såede vi ud, da vi i sin tid såede en blanding af 22 krydderurter på det, som jeg dengang kaldte “den kreative mark”. De fleste er uddøde, jeg troede egentlig at blodkløveren var væk, men Mias skarpe øje fandt lige et par på vej op ad bakken.

Reklamer

3 Comments Add yours

  1. Anonym siger:

    Det lyder, som om det har været en god urte- og ukrudtswekend, oven i købet med besøg af flotte insekter. Det er ikke bare honningbier, der summer over engene. Der er masser af andre insekter, hvis man har øjne og ører åbne.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s