Linsecreme

Linser skal ikke koges så længe, man behøver ikke at lægge dem i blød. Jeg havde beluga linser og de kogte i 20 – 25 minutter.

Pil løg og hvidløg, læg det i en lille bradepande sammen med en groft skivet hokkaido eller lignende. Dryp med rapsolie, tamari og lidt balsamico eddike.

Når det hele er kølet af køres det i foodprocessoren, smag til med salt og peber, evt. lidt mere tamari og balsamico. Et vidunderligt – og billigt – og sundt og nærende smørepålæg er nu lige til at skrabe ud af køkkenmaskinen. Mums.

Reklamer

Published by: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Kategorier Uncategorized2 kommentarer

2 thoughts on “Linsecreme”

  1. Lyder til at smage rigtigt godt. Det vil jeg prøve! – to af mine børn har valgt at blive vegetarer, så jeg er altid på udkig efter nye ideer til vegetarisk pålæg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s