Sidste septemberfredag i 2011

Solen skinner og det har den gjort i mange dage nu, det er næsten ikke til at tro. De smukkeste, klareste nattehimler. Og smukke morgener, milde og stille med masser af mosekonebryg.

Jeg kan lide alt slags vejr, men denne indian summer, der kommer som en overrskende gave, det er bare super skønt.

På fredage er jeg tidligt hjemme på øen fra min tidkrævende gøremål i Nakskov. 13 færgen. Åh, det er skønt. Hente varer i Landhandelen, snakke med gode venner.

Hjemme skulle jeg “bare lige” plukke en buket til halmhytten, den er nemlig lejet ud til to overnatninger. Og så ordne multtoilettet, det skal man jo, ind imellem. Minsandten om ikke der var roser til buketten. Parret kom, ud på en lille rundvisning. Naboen har givet tremplen linolie, den får en omgang hver 3. år, det synes den at kunne klare sig med. Anrette en lille bakke med tepotte og diverse krydderurter til halmhytteparret, tage telefonen et par gange – vupti, så er klokken halv seks. Og jeg er træt og glad.

Billederne er fra for 14 dage siden, hvor jeg kom hjem fra RUC efter en sviptur til Roskilde station, hvor Hanne fra Orø Urtehave ventede med en bilfuld planter. De skal vokse her. Orø Urtehave skal lukkes, stedet sælges og Hanne vil flytte til Fejø og lægge kræfter i at udvikle vores Helbredende Have, det er jo bare helt fantastisk. Livet er skønt, lige nu, og planer for fremtiden er der som sædvanlig masser af, så det er tillokkende at gå fremtiden i møde.

Da vi havde læsset alle planterne ud og stillet dem langs laden sydmur var det næsten blevet mørkt. Her skal de stå indtil foråret, hvor de skal plantes ud i fin orden i nye bede, som vi er ved at lave nu.

2 comments

  1. Ja, er de ikke flotte!
    Og så skulle I bare se alle dem vi kommer med i morgen. I øvrigt skal stedet her nok ikke sælges forløbigt, men min snart X køre det videre med det sucessrige Orø B&B “bo-i-haven”. På grund af den megen regn i år, har vi et væld af planter til Fejø. Det er godt de kan komme til nytte, for ellers vill her blive alt for overfyldt.
    Kærlig tanker fra en snart Fejø – beboer, Hanne

  2. Sådan en masse planter kommer nok hurtigere i gang end frø, så hurtigt til næste år vil der være en masse prægtige bede at kikke på og få gavn af også.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s