Godt begyndt

Vi har besluttet at udvide “Den Helbredende Have” betydeligt, dvs. vi vil anlægge yderligere 450 m2 med lægeurter, indhegne mod dyr, plante læhegn, anlægge en lille dam til vand- og sumpplanter, afgrænse bedene med fx. lærkebrædder, have belægning på gangene fx. stengrus, bygge et druvhus og et redskabsskur, have vand lagt derud.

Pyh, jeg bliver helt forpustet!

Nå, men vi har faktisk tegnet haven. I dag satte jeg tegningen op i en ramme med en masse udklippede krydderurter, så bliver det lissom lidt mere virkeligt.

Vi har ikke besluttet hvilket drivhus det skal være, jeg kunne godt tænke mig en dome. Jeg har i dag tegnet skitser af 1/2 dome, ca. 25 m2 med ca 20 m2 redskabsskur bagved. Det er svært at se på billedet, men meningen er god nok.

Det hedder “Dome Drivhus Drømme”. Det skal nok udvikle sig her henover vinteren. Lige nu forestiller jeg mig en uges dome byggeworkshop i sommerferien.

Forleden kørte jeg ud med naboens havetraktor. Græsset skal slås, dér hvor haven skal være. Og vi skal nok have en traktor til at vende jorden  selv om det synd og skam at køre henover den med tunge maskiner. Nå, men græsset var for højt og jeg kørte fast med havetraktoren. I dag gik vi begge derud med le, spade (fordi der også er en masse timianplanter og nogle af dem har vi gravet op med henblik på at plante dem i nogle andre bede) og den lille el græsslåmaskine. Vi gik derude i 3 timer og vi har vel ordnet en fjerdel, det passer meget godt, ca 100 m2. Det er forhåbentlig godt vejr i morgen, så tager vi 100 m2 mere. Og måske endnu mere, for det er altid det sværeste at få startet. Billederne er taget i det smukke aftenlys.

“At de gider” er der nok nogen der tænker. Men det gider vi. Om ikke for andet så fordi det er et dejligt fitnisse center at være i. Midt i solen.

2 comments

  1. I kan vist ikke være i tvivl om, hvad fritiden skal gå med fremover. Rigtig held og lykke med det hele, det lyder spændende.
    KH mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s